ЗА НАС

Нашият екип работи в сферата на почистване на текстил и предлага висококачествени услуги от 1997 година. Ние сме професионалисти и това, което Ви очаква при нас е „качество и чистота“ – това е и девизът на химическо чистене „CLEAN FACTORY“.

В ателиетата за химическо чистене CLEAN FACTORY всеки клиент получава отлично обслужване и високо качество. Дрехите са грижливо почистени, изгладени и опаковани. Наличното ни оборудване позволява Вашето бельо да се пере в индивидуални перални машини. Спалното бельо се  глади перфектно на специално гладачно съоръжение – каландър. Клиентите получават бельото си грижливо опаковано и ароматизирано.

Ние наложихме качество на предлаганите услуги благодарение на правилния подбор на оборудване, висококачествени почистващи продукти, професионално обучен персонал и контрол на качеството. Всички наши служители са висококвалифицирани, с дългогодишен опит при нас. Основните ни цели са да Ви предложим качествени услуги, конкурентни цени и кратки срокове. При приемане на поръчките в ателието в МОЛ Пловдив се използва специализиран софтуер, което улеснява обслужването и не позволява грешки.

Изберете Химическо чистене CLEAN FACTORY
Разчитайте на професионален опит и коректност!

Свържете се с нас